Maak jouw persoonlijke afspraak en kom deze hippe studio met terras ontdekken.

In the middle of everywhere

In deze doordacht ingedeelde studio gaat geen m² verloren. Zowel in de slaapkamer/leefruimte als de badkamer worden raampartijen voorzien die zorgen voor veel lichtinval.

Voor de wagen is er een staanplaats voorzien in de ondergrondse parkeergarage. De fiets kan veilig opgeborgen worden in de gemeenschappelijke fietsenberging en voor spullen die jij niet dagelijks nodig hebt beschikt de studio nog over extra bergruimte op de hal én een ruime kelderberging. Handig!

In de directe omgeving vind je werkelijk alle mogelijke faciliteiten zoals de supermarkt, bakker, school en dokter. Nood aan wat cultuur of een gezellig terrasje? Het Eilandje, het MAS, de Scheldekaaien en andere trendy hotspots van de stad vind je ook op wandel- en fietsafstand. En met het groene Park Spoor Noord als buur, ontspan je in Park Toren letterlijk aan je voordeur! Ideaal voor een verkwikkende wandeling na het werk of om gewoon gezellig wat te relaxen met vrienden.

kenmerken

De vraagprijs bedraagt

€ 269.350

0

optimaal en praktisch ingedeeld

De lift brengt jou naar het hoekappartement op de 2de verdieping.

Met een bewoonbare oppervlakte van 30m² krijg je een berging, badkamer met douche, lavabo en toilet, een slaapkamer en open keuken en last but not least een fenomenaal zuid en west gericht terras van 18,8m²!

Om op het terras maximaal comfort te garanderen is dit tevens ook voorzien van windschermen. Ook wat energieverbruik betreft hoef je je hier geen zorgen te maken. Met energielabel B is dit appartement zuinig in verbruik en geniet je jaar na jaar van lage energiefacturen! Hiermee voldoet het appartement ook aan de Vlaamse doelstelling van 2050. Vaarwel energiezorgen!

Nog even alle troeven op een rijtje

  • Goed onderhouden nieuwbouwstudio van 2014
  • Gelegen in het iconisch Park Toren gebouw
  • Zuidwest georiënteerd terras van 18,8m²
  • Adembenemende zichten op de Antwerpse skyline
  • Laag verbruik – energie label B
  • Ondergrondse staanplaats, berging en fietsenstalling
  • Centrale ligging met alle faciliteiten en hotspots binnen handbereik
  • Park Spoor Noord aan de voordeur
  • Winkels, restaurants en andere faciliteiten en ontspanningsmogelijkheden op wandelafstand
  • Ideale Investering

2021, de renovatie doet de residentie alle eer aan

Zodra we op de tweede verdieping aangekomen zijn en de nieuwe lift uitwandelen, wordt de toon gezet. De natuurstenen vloer van de gemeenschappelijke hal en de prachtige eiken inkomdeur verwelkomen elke bezoeker met de nodige allure. ​

In de inkomhal van het appartement gaan we eerst naar links en wandelen we de leefruimte binnen. Een ruime living met plaats voor een mooi salon en een rijkelijke eettafel. Drie grote ramen bieden zicht op de Grote Markt en het Belfort. Dankzij een goede zon-oriëntatie geniet je in de leefruimte volop van de zon.

Met Park Spoor Noord als buur, ontspan je in Park Toren letterlijk aan je voordeur! Ideaal voor een verkwikkende wandeling na het werk of om gewoon gezellig wat te relaxen met vrienden.