Ellermanstraat 61 bus 2A

2060 Antwerpen

Hey, wordt deze hippe studio in het iconische Park Toren gebouw de jouwe?

Als jij op zoek bent naar een praktische studio mét alle hotspots van de stad binnen handbereik, dan hoef je niet verder te zoeken!

De studio op de 2de verdieping van het iconische Park Toren gebouw bied je alles om comfortabel en gezwind door het leven te gaan. Een slaapkamer/leefruimte met schuifraam naar het ruime hoekterras van maar liefst 18,8m² én een zuidwest oriëntatie. Daarbij vind je zowel in het appartement, op de hal én in de kelderverdieping bergruimte.

Daarbovenop is het ook nog eens de ideale investering!

Maak jouw persoonlijke afspraak en kom deze hippe studio met terras zelf ontdekken.

Symbool van de stad en het moderne leven

symbool van de stad en het moderne leven

Deze goed onderhouden studio werd in 2014 door de eigenaars als nieuwbouw investering aangekocht. Naast de centrum ligging en de doordachte indeling van de studio, was het ook het ruime hoekterras met de middag en avondzon dat hen heeft doen beslissen om dit appartement aan te kopen. Ondanks dat de verhuring door de professionele uitbater steeds zorgeloos verlopen is, werd omwille van opgroeiende kinderen en andere prioriteiten, met pijn in het hart beslist om de studio te verkopen. Een mooie kans dus voor iemand die op zoek is naar een instapklare studio op een toplocatie in Antwerpen. Dit om zelf te bewonen of als investering want het ligt namelijk naast de hogeschool Artesis, ideaal voor de studenten!

Het Park Toren gebouw is met zijn sierlijke vorm, tijdloos ontwerp en slim geïntegreerde technologieën, tevens ook één van de hoogste gebouwen aan de Antwerpse Skyline. En mochten er nog twijfels bestaan over de kwaliteiten van dit enige project, het ontwerp van Park Toren won de Amerikaanse Architizer A+ award. Over een erkenning gesproken!

Het Park Toren gebouw is met zijn sierlijke vorm, tijdloos ontwerp en slim geïntegreerde technologieën, één van de hoogste gebouwen aan de Antwerpse skyline.