Sannastraat 11

9450 Denderhoutem

Hey, wordt deze stijlvolle villa de jouwe?

Dan kom jij voortaan thuis in een heerlijk rustige doodlopende straat. Maar wel eentje die vlakbij het centrum van Denderhoutem gelegen is waardoor aan alle dagdagelijkse noden van jouw gezin wordt voldaan: basisschool, bakkerij, slagerij, supermarkt, … je vindt het allemaal op wandel-/fietsafstand. En voor wie wat verder van huis werkt, zijn ook de E40 en een station niet veraf.

Een professionele activiteit of hobby’s kan je in deze voormalige dokterswoning trouwens ook gewoon van thuis uit beoefenen want met een praktijk/bureauruimte met aparte toegang en een volwaardige kelderverdieping voorziet deze woning hiervoor in heel wat mogelijkheden. Handig toch?

Maak een persoonlijke afspraak en kom deze unieke eigendom ontdekken.

liefde op het eerste gezicht

parijs in kortrijk

Eén bezoek, meer hadden de huidige eigenaars Tom en Peggy, niet nodig om tot het besluit te komen dat dit hun nieuwe thuis zou worden. Werkelijk alles klopte voor dit sympathieke koppel! De ligging in de doodlopende straat, niet alleen super rustig, maar ook ideaal om hun kinderen veilig te leren fietsen. De dorpskern op wandelafstand, handig om op zondag ovenverse pistoletjes te gaan halen bij de bakker. En een uitstekende verbinding naar Gent, de oorspronkelijke thuisbasis van Tom. En voor iemand als Peggy, die in een aannemersfamilie opgroeide, was de karaktervolle en kwalitatieve bouwstijl uiteraard ook niet onbelangrijk. Daarnaast bood de voormalige dokterswoning hen binnen én buiten ook heel veel ruimte. De praktijkruimte werd al snel door Tom omgedoopt tot ‘sportkot’ en Peggy kon haar hart ophalen in de tuin. Ook vandaag nog is er volgens haar geen betere plek om tot rust te komen en te zonnebaden 🙂

In de knap aangelegde tuin kom je instant tot rust en geniet je elk seizoen van prachtige kleuren!