Maak een persoonlijke afspraak en kom deze unieke eigendom ontdekken.

Stijlvol met hoofdletter S

Anders kunnen we het gevoel niet omschrijven wanneer we bij aankomst een eerste blik werpen op de voorgevel. Perfect in proportie, kwalitatief gebouwd en met oog voor detail. Denk maar aan de rustieke tegelpannen die net onder de nok in een motief verweven werden, de handgemaakte houten dakgoten en koperen afwerking, de elegante arduinen deuromlijsting en de klassevolle trapsgewijze toegang tot de woning. Aan alles merk je dat deze woning nog in een periode (1975) werd gebouwd waarin uitstraling en stijl boven budget werden geplaatst.

kenmerken

De vraagprijs bedraagt

€ 599.000

0

Waar je graag thuiskomt...

De inkomhal met ingemaakte vestiairekast nodigt uit om familie of vrienden binnen te laten en fungeert ook als centrale spil tussen de belangrijkste ruimtes van de woning. De leefruimte bestrijkt het volledig linkerdeel van de gelijkvloerse verdieping (van voor- tot achtergevel) en mag door zijn lichtinval langs 3 zijden op zijn zachtst gezegd lichtrijk genoemd worden. Wie net als Peggy graag kokkerelt, wordt ongetwijfeld vrolijk bij het zien van de in 2020 volledig vernieuwde keuken. Een Keramiek werkblad, Bauknecht-toestellen (multifunctionele oven met hydrolyse reiniging, combi-oven, inductiekookplaat, XL koelkast), Franke sanitair en een Quooker-kraan, de keukenafwerking weerspiegelt perfect hoe Peggy en Tom de zaken aanpakken: kwalitatief en smaakvol. En voor zij die graag een wintervoorraad aan proviand aanleggen is er ook aan een koele berging gedacht.

… en ook van thuis uit kan werken

Een woon-werkcombinatie (praktijk/bureau) is dankzij de extra toegang tot de voormalige praktijkruimte perfect mogelijk in deze woning. Maar ook andere invullingen voor deze ruimte (hobbykamer, speelruimte voor de kinderen, gelijkvloerse slaapkamer met eigen sanitair) kunnen natuurlijk, vraag dat maar aan Tom die het enkele jaren terug tot zijn sportkot heeft omgedoopt!

Op de bovenverdieping van de woning vind je 3 comfortabele kamers terug met ook in de kinderkamers voldoende ruimte om een dubbel bed, bureau en kastruimte te plaatsen. De overloop is open en mag je net als de rest van de woning gerust ruim noemen. Voor een nachtelijk toiletbezoek is er een extra (afzonderlijk) toilet voorzien en hoef je dus niet naar beneden. De badkamer tot slot is uitgerust met een ligbad (+ douchekop) en dubbel badkamermeubel met spiegelkasten.

Een tuin om te genieten

Leef je liever buiten van zodra de eerste lentezon tevoorschijn komt? Dan heb je op de foto’s vast al gezien dat de tuin er spik en span bijligt. Nog maar in 2021 werd hij in samenspraak met een tuinarchitect volledig heraangelegd, ook het (overdekt) terras werd toen vernieuwd. En met de combinatie van een heldergroene pelouse en tuinperken in Franse stijl kan je er in genieten zoals je dat zelf wil: al ravottend met de kinderen of toch liever wat rustiger met een goed glas wijn in de hand.

Nog extra opbergruimte nodig voor jouw beroep of hobby? Met een volwaardige kelderverdieping die je ongeveer 70 m² extra aan nuttige vloeroppervlakte biedt, hoef je je alvast geen zorgen te maken over waar je de wagen, fietsen, het wijnrek of tuingereedschap een plaatsje kan geven.

Een rustige ligging in een doodlopende straat, op wandelafstand van alle mogelijke faciliteiten.