Ontdekkingsdag op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2024. Bel ons of vraag je afspraak aan via het contactformulier.

rustig, maar toch alles bij de hand wonen

De Rodenbachlaan is een rustige woonstraat en onderdeel van een recente verkaveling. Volgens Els de ideale plek om heerlijk rustig thuis te vertoeven en toch alles vlakbij te hebben.

Voor alle dagelijkse benodigdheden heb je in principe geen wagen nodig: bakker (180m), broodjesbar (200m), huisartsenpraktijk en apotheek (300m) tot zelfs een Delhaize supermarkt (500m), je vindt het allemaal op wandelafstand.

Ontspanning of sport hoef je voortaan niet ver van huis te zoeken, toch niet als jij de nieuwe bewoner van de Rodenbachlaan 24 wordt. 😊 Met Dauteweyers heb je namelijk een knap natuurgebied om de hoek en ook het Demerstrand bereik je via deze weg zonder één auto te kruisen. Al joggend, fietsend of met de kinderen aan de hand, de kans is groot dat je Els er de afgelopen jaren wel eens bent gekruist.

Met een Mobi-score van 8,2/10 ben je ook op vlak van mobiliteit goed bedeeld. Een bushalte op 200m brengt je in no time in Genk of Hasselt en voor verdere verplaatsingen brengt het treinstation van Diepenbeek ongetwijfeld soelaas.

kenmerken

De vraagprijs bedraagt

€ 295.000

0

to the point

Deze optimaal ingedeelde Bel-étagewoning biedt je 158 m² aan vloeroppervlakte en is heel logisch verdeeld over een praktische/technische gelijkvloerse verdieping, een verdieping met de leefruimtes en een slaapverdieping.

Op het gelijkvloers vormt de inkomhal de centrale spil waarrond de wasplaats (3,94m bij 2,10m), het gastentoilet, een vestiairehoekje onder de trap en de ruime garage met cv-ruimte en extra berging zich bevinden. De tuin achteraan de woning is toegankelijk via de wasplaats én vanop het terras op de eerste verdieping.

Via de trap in de inkomhal ga je naar de eerste verdieping waar de keuken, eetplaats en living volgens een open concept met elkaar in verbinding staan. Gezelligheid troef dus wanneer je een etentje voor vrienden organiseert. En door het keukenmuurtje op halve hoogte hoef je je pas ’s anderdaags over de afwas te ontfermen. 😉

Aan lichtinval nooit een gebrek, die geniet je immers via ramen aan de voor- en achtergevel.

En in de zomerse maanden zorgen maar liefst 2 terrassen (een kleiner aan de voorgevel en een zeer ruim aan de achtergevel) voor een gezellige uitbreiding van deze leefverdieping.

De 2de verdieping tot slot voorziet in 3 comfortabele slaapkamers én een badkamer met dubbel badkamermeubel, ruime inloopdouche en toilet. De zolder bereik je via een zolderluikje in de nachthal.

nog even alle pro's op een rijtje

Een lage EPC-score, een goedgekeurde elektrische installatie, asbestveilig, … Wie de overige informatie op deze website maar vluchtig doorgenomen heeft, zou kunnen denken dat we over een nieuwbouwwoning spreken. 😉 Dat is uiteraard ook overdreven maar het is wel een feit: deze woning staat volledig in orde. En door de goede zorgen van Els bevindt ze zich ook uiterlijk in een uitstekende staat.

Parkeer je de wagen graag droog en veilig? Met een ruime inpandige garage kan dat perfect! En wanneer je de wagen toch buiten zou laten staan dan kan je die garage uiteraard ook als extra opbergruimte gebruiken. Geen must voor alle duidelijkheid want met een wasplaats, technische ruimte en zolder zal een gemiddeld hamsteraar al aardig aan zijn of haar trekken komen.

Op zomerse dagen tot slot kan je met 2 terrassen en een onderhoudsvriendelijke tuin ten volle van de zon genieten. Heerlijk toch?

Een tuin om te genieten

Leef je liever buiten van zodra de eerste lentezon tevoorschijn komt? Dan heb je op de foto’s vast al gezien dat de tuin er spik en span bijligt. Nog maar in 2021 werd hij in samenspraak met een tuinarchitect volledig heraangelegd, ook het (overdekt) terras werd toen vernieuwd. En met de combinatie van een heldergroene pelouse en tuinperken in Franse stijl kan je er in genieten zoals je dat zelf wil: al ravottend met de kinderen of toch liever wat rustiger met een goed glas wijn in de hand.

Nog extra opbergruimte nodig voor jouw beroep of hobby? Met een volwaardige kelderverdieping die je ongeveer 70 m² extra aan nuttige vloeroppervlakte biedt, hoef je je alvast geen zorgen te maken over waar je de wagen, fietsen, het wijnrek of tuingereedschap een plaatsje kan geven.

Een rustig ligging met alle faciliteiten om gemakkelijk te leven binnen handbereik.