Ellermanstraat 61 bus 14A

2060 Antwerpen

Hey, wordt dit ruim appartement met uniek zicht over Antwerpen het jouwe?

Als jij op zoek bent naar een ruim en stijlvol appartement mét alle hotspots van de stad binnen handbereik, dan hoef je niet verder te zoeken!  

Dit appartement op de 17de verdieping van het iconische Park Toren gebouw bied je alles om comfortabel en gezwind door het leven te gaan. Twee ruime slaapkamers om heerlijk in weg te dromen, een knusse leefruimte die aansluit op de eetplaats en keuken, een handige berging, een ruime badkamer met inloopdouche, … én als kers op de taart een terras van maar liefst 30 m². Het adembenemend uitzicht over de skyline van Antwerpen krijg je er gratis bij!

Maak een persoonlijke afspraak en kom dit ruim appartement met uniek zicht ontdekken.

Symbool van de stad en het moderne leven

symbool van de stad en het moderne leven

Dit toch wel unieke appartement werd in 2014 door de eigenaars als nieuwbouw investering aangekocht. Naast de centrum ligging en de doordachte indeling van het appartement, was het ook het indrukwekkende uitzicht dat hen heeft doen beslissen om dit appartement aan te kopen. Ondanks dat de verhuring door de professionele uitbater steeds zorgeloos verlopen is, werd omwille van opgroeiende kinderen en andere prioriteiten, met pijn in het hart beslist om het appartement te verkopen. Een mooie kans dus voor iemand die op zoek is naar een goed onderhouden en instapklaar appartement op een toplocatie in Antwerpen.

Het Park Toren gebouw is met zijn sierlijke vorm, tijdloos ontwerp en slim geïntegreerde technologieën, tevens ook één van de hoogste gebouwen aan de Antwerpse Skyline. En mochten er nog twijfels bestaan over de kwaliteiten van dit enige project, het ontwerp van Park Toren won de Amerikaanse Architizer A+ award. Over een erkenning gesproken!

Het Park Toren gebouw is met zijn sierlijke vorm, tijdloos ontwerp en slim geïntegreerde technologieën, één van de hoogste gebouwen aan de Antwerpse skyline.